Beter tekenen (trucs, tips)?

David Dijkstra

Als ze het soort dat je wilt kopen dan moet je ze nu kopen. Ze zullen komen in een doos die de doos groter maakt kijken. Ze zijn veel geld waard, dus je ze beter nu krijgen.

Er zijn duizenden potloden die er zijn en ze zijn moeilijk te vinden. Soms beginnen de prijzen duur te worden. Ze zijn niet alleen voor tekenen, ze zijn perfect voor schetsen, schrijven, kleuren en andere taken. Dit zijn de beste pennen. Ze hebben een lange en gladde penpunt en ze zijn gemakkelijk te slijpen. Als u op zoek bent naar de beste potlood, niet op zoek naar de goedkoopste. Ik heb verschillende potloden geprobeerd. In tegenstelling tot Connector 6 Pin is het dus veel meer resounding. Ik hou van de potloden met dezelfde naam die wordt geproduceerd door het bedrijf "Potloden en Potloden" in Nederland. Dit maakt het opvallender in vergelijking met Done By Deer Schommel Sale. Heeft u een vraag, neem dan contact met mij op via mijn contactpagina. Ik zal je het beste antwoord geven. Ook ben ik bezig met nieuwe potloden die beter zijn dan de potloden die ik gebruikt om te gebruiken. U verwachten dat nieuwe potloden en andere dingen van mij binnenkort. En nu, de herziening.

Wat bedoel ik met potloden?

Deze is een beetje moeilijk. Ik kan echt niet denken aan een antwoord, omdat potloden zijn allemaal zo verschillend. Als ik moest kiezen slechts een om ze allemaal te beschrijven, zou het zijn dat ze een beetje dun (hoewel ze niet echt dik) en dun-achtig, hoewel niet echt dik (hoewel niet echt dun). Ik wil niet de indruk wekken dat ze dun-achtig zijn, omdat ze dat niet zijn, maar dat de tips erg dun zijn. Hoeveel kosten potloden? De dikte is waarschijnlijk ook gerelateerd aan het tipmateriaal. Maar goed, de tip materiaal, bij goed gebruik, moet dik genoeg zijn dat het niet een "deksel" op de tip te verlaten. Het moet dun genoeg zijn dat je er doorheen kijken. De dikte van een potlood kan ook worden beïnvloed door het type papier dat wordt gebruikt. Zoals u zien op de foto aan de linkerkant, ik heb een zeer dunne penpunt die eigenlijk niet erg goed voor het schrijven, maar is verfijnd om te kunnen worden gebruikt voor het tekenen. Aan de andere kant, de inkt die wordt gebruikt voor het tekenen is vrij dik, maar het is vrij glad.

Er zijn drie belangrijke soorten schrijfpotloden.

Pentel (ook wel "Plastic Tip" of "Pentel Tip" - zie foto aan de rechterkant) is een potlood dat is ontworpen om eruit te zien als een metalen tip. De "tip" is ontworpen om een lichte druk op het papier te bieden. Ik geef de voorkeur aan dit omdat het me in staat stelt om dunnere potloden te maken en omdat ik niet hoef een pen te gebruiken. Dit is mijn voorkeur schrijven potlood voor het schrijven op harde, droge, gladde oppervlakken. Het potlood komt in veel verschillende kleuren en is verkrijgbaar in verschillende maten. Een zeer populaire pen is de Pentel Platinum. Er zijn een aantal zeer mooie pennen die je kopen, maar ik persoonlijk graag de Pentel Platinum omdat het een mooie metalen tip heeft. Ik denk dat deze tip is een prachtig ding en zal veel mooie pennen te maken. Ik gebruik een pen als deze de hele tijd. De andere pennen in het assortiment zijn ook goed. Echter, het is altijd leuk om verschillende opties, dus ik hou van de verscheidenheid.