Welke soorten potloden bestaan er?

David Dijkstra

"Ik heb geen idee." Het antwoord is dat er niet zoiets als een potlood type. Er zijn geen categorieën potloden. In de afgelopen twee jaar heb ik geprobeerd om er een te maken, maar ik kan het gewoon niet schijnen om het uit te vinden. Ik ga mijn best blijven doen om de vraag te beantwoorden, maar als je vragen hebt over mijn potlood, laat dan hieronder een reactie achter.

Wat zijn de potloodtypes?

Er zijn twee belangrijke soorten potloden die mensen vandaag kunnen kopen: de balpen en de gel. Er zijn ook andere merken, en sommige van hen hebben dezelfde vormen als de potloden die we hebben. Laten we eens kijken hoe elk van deze potloden verschillen. Dit is belangrijk, als je het vergelijkt met Patroon Kussen Haken Hema.

Balpen: De balpen is de potloden die worden geleverd met de bal pen. Ze worden gebruikt voor het schrijven, en zijn het type potlood meest gebruikt door volwassenen. Ballpoint potloden worden gebruikt in het grootste deel van het schrijven dat wordt gedaan op computerschermen, maar ze worden ook gebruikt voor het tekenen. De ballen hebben een klein punt op hen, en de dunne tips hebben een punt dat net een beetje uitsteekt van het einde. Plat: De platte potloden zijn de balpenpotloden die in de tekeningen van de meeste kinderen worden gebruikt. Er zijn twee soorten platte potloden: het rechte en het afgeronde. Ze worden gebruikt in een aantal zeer oude tekeningen en zijn ook te vinden in een aantal hedendaagse tekeningen. Dit onderscheidt dit product van andere artikelen zoals Leesbril Design. Voor het schrijven in de tekeningen die zijn gedaan met de platte potloden (de tekeningen waar je duidelijk het punt van het potlood op het papier zien) zijn deze platte potloden meestal een beetje te dik, net iets te breed. Er zijn natuurlijk veel vormen die kunnen worden gedaan met een potlood dat niet plat is: vierkanten, cirkels, vierkanten, rechthoeken, cilinders, driehoeken, enz. Dus de vorm van het potlood zal veranderen afhankelijk van de behoeften van de tekening. De rechte potloden zijn te vinden in oude tekeningen zoals in "The King's Chamber", "The King's Throne Room", "The Castle of Chantilly" (waar de koning en koningin op de troon zitten met het insigne van de ridders en de koningin in de hofjurk, zoals hierboven afgebeeld), of in "De Brug van Parma", "De Schuit van Vespasianen en Theodora" en in "De Slag bij Lepanto" (waar de ene ridder en de andere op een brug staat, "De Schuit van Vespasianen en Theodora" en in "De Slag bij Lepanto" (waar de ene ridder en een ander op een brug staat , een van de ridders in het blauwe uniform en een andere in het rode uniform). De potloden die rond zijn zijn te vinden in de schilderijen van "Aeneas", "Het Laatste Avondmaal", en in "De triomf van Christus" (waar de bruid wordt gekroond en de gasten buigen voor de bruid). In feite zijn er in bijna alle oude tekeningen de rechte potloden en de afgeronde potloden die worden gebruikt om een potlood te maken. Wat je zien in de tekening hierboven is dat de platte potlood is net iets te groot voor een zeer ronde potlood, zodat de afgeronde potlood wordt gebruikt. Op de foto hieronder is te zien dat het potlood ook rond is. Zoals u zien, is er slechts een ronde potlood in de afbeelding. Als gevolg daarvan, in tegenstelling tot potlood, is het merkbaar nuttiger.